ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
Home » , » Καταπληκτικά και εξωτικά εστιατόρια!

Καταπληκτικά και εξωτικά εστιατόρια!

{[['']]}


1.WATERFALL RESTAURANT



Βρίσκεται στην επαρχία Quezon των Φιλιππίνων , το Villa Escudero είναι ένα ωραίο αγρόκτημα με στιλ με άνετα δωμάτια και μια εξωτική ατμόσφαιρα . Ωστόσο , αυτό που έφερε διεθνή φήμη του είναι το εστιατόριο καταρράκτης που επιτρέπει στους τουρίστες για να απολαύσουν ένα ωραίο γεύμα ακριβώς στους πρόποδες ενός μικρού καταρράκτη .

Στις περισσότερες περιπτώσεις , να πας πάρα πολύ κοντά σε έναν καταρράκτη μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρα , αλλά όχι σε αυτό το συγκεκριμένο εστιατόριο στο Villa Escudero . Εδώ , οι άνθρωποι είναι στην πραγματικότητα ενθαρρύνονται να βγάλουν τα παπούτσια τους και να κατσουν όσο πιο κοντά είναι δυνατόν . Ακριβώς στους πρόποδες του Labasin Falls , αυτή η ιδιαίτερη θέση καλεί τους πελάτες να δοκιμάσουν δημοφιλή πιάτα των Φιλιππίνων , ενώ το νερό της πηγής από τις πτώσεις ρέει κάτω και πάνω από τα πόδια τους , καθιστώντας το μια αξέχαστη εμπειρία .
 
 
 
2.ΠΛΩΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
 
 
 
Το Salt & Sill είναι ένα μινιμαλιστικό  εστιατόριο με θαλασσινά που ειδικεύεται στην αλιεία ρέγγας και φρέσκα τοπικά προϊόντα . Τα 23 δωμάτια έχουν το δικό τους εξωτερικούς χώρους καθιστικού , αλλά και η μοναδική σουίτα του ξενοδοχείου διαθέτει ενα ιδιαίτερο δελεαστικό όφελος , ένα ιδιωτικό roof -top τζακούζι . 
 
 
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

O καιρός σήμερα

ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Giveaway of the Day
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger